Шанг Лијинг, потпретседател на Политичката консултативна конференција на кинескиот народ и секретар на Партискиот работен комитет на развојната зона, ја посети групата за интелигентна опрема CANLEE за истражување.

На 17 декември, Шанг Лијинг, потпретседател на Политичката консултативна конференција на кинескиот народ и секретар на Партискиот работен комитет на развојната зона, ја посети групата за интелигентна опрема CANLEE за истражување.

Visited CANLEE Intelligent Equipment Group for research. (2)

Ли Ксу, генералниот менаџер на нашата компанија, даде детално објаснување за напредокот на различни проекти и развојниот процес на претпријатието.
Шанг Лијинг предложи „конечната одлука да биде донесена и да се утврди работата“.CANLEE треба да имплементира проекти со високи стандарди, а сите единици на сите нивоа исто така треба да ги користат нивните срца, љубов и услуги „како мајка“ за целосно да го поддржат развојот на CANLEE.

Visited CANLEE Intelligent Equipment Group for research. (1)

Во исто време, таа целосно го потврди истражувањето и развојот на машината за ласерско сечење на CANLEE и разновидна опрема за заварување и сечење.
CANLEE ќе продолжи да дава поттик во развојната зона и националната развојна зона.


Време на објавување: Мар-10-2022 година